Over mij

Nancy Wolters

Na een jarenlange zoektocht naar mijzelf heb ik me zelf dan toch eindelijk gevonden. Het ging niet allemaal van zelf, ik heb vele hobbels moeten doorstaan. Ik heb vele oude pijnen aangeraakt van nu en ook uit mijn kinderjaren. Door deze diepe pijn opnieuw te doorvoelen, door deze diepe pijnen er te laten zijn. Dit ging niet altijd zonder slag en stoot, ik heb door diepe dalen heen moeten gaan. Maar het heeft me wel gebracht wie ik nu ben. En dat is mijzelf. Dit vraagt veel moed en vertrouwen, telkens weer. Op momenten dat ik dacht dat ik er was, kwam er weer een nieuw thema naar boven die de aandacht nodig had. Ik gaf de moed niet op, telkens weer ging ik het gevecht aan en liet de pijn toe.
Het heeft me allemaal geholpen om nu te kunnen zijn wie ik ben. Dat geeft voor mij een gevoel van vrijheid en  een bevrijdend gevoel om te mogen en kunnen zijn wie ik in werkelijkheid ben.
Het terug vinden van mijzelf heeft mij jaren geduurd. Door veel aan mijn eigen ontwikkeling te doen, kwam ik beetje bij beetje weer dichter bij mijzelf. Door te kijken naar mijn kinderen, die immers mijn spiegels zijn. Door dit aan te durven kijken, wat hun gedrag over mij zegt, heeft me veel inzicht gegeven. Maar ook mijn eigen geboorte en kindertijd, daar waar de basis is gevormd. Aangeleerde patronen zijn hier ontstaan. Door hier na te kijken en te voelen wat nu echt werkelijk van mij is, heeft mij weer opnieuw herboren laten worden. Heb ik oude patronen en overtuigingen los kunnen laten, mijn ware identiteit kwam steeds verder naar boven. Ik was me steeds meer bewust van wie ik ben. Zo ook mijn gevoeligheid, mijn invoelend vermogen. Dit heb ik nu om kunnen zetten in mijn kwaliteit, en nu zet ik het zelf in, bij mij werk. Om jullie stapje bij stapje verder te kunnen helpen in jullie eigen proces. Zodat jullie je weer kunnen identificeren met je eigen essentie. Daar waar het in mijn ogen het leven om gaat. Je zelf zijn.
Doormiddel van luisterkind, mijn eigen innerlijke reis, de ervaringen die ik heb opgedaan met diverse opleidingen en cursussen begeleid ik nu anderen op hun pad. Ik kan je bijsturen en nieuwe inzichten geven, maar jij bent de gene die je eigen pad mag doorwandelen. De keuze blijft aan jou om het aan te gaan of niet….
Ben je bereid om het aan te gaan, dan begeleid ik je graag vanuit liefde en aandacht.

De weg er naar toe..

– Luisterkindopleiding
– Total health – Opleiding tot voetreflexplustherapeut, specialisatie baby’s en kinderen, familieopstelling, rouwverwerking
– Total health module – ADHD/Dyslexie en voetreflex
– Haraniveau en voetreflex
– NlP 6-daagse
– Top class voetdiagnostiek
– Poppetjesmethodiek
– Shambhala Multi Dimensional Healing niveau 1t/m4