Afstemming volwassenen

Volwassenen

Alle antwoorden liggen in jezelf, soms moet je eerst door hele diepe kuilen om ze te kunnen horen en zien

Volwassenen

Er zijn momenten in het leven waarin je behoefte hebt aan antwoorden op vragen of het oplossen van problemen.Thuis, op het werk of in je persoonlijke beleving
Soms loopt het even niet lekker, soms ben je het contact met jezelf kwijt. Weet je niet goed meer wat je wilt en/of wie je bent, waar je voor staat en/of wat je gelukkig maakt. Je bent het contact met je ware bron kwijt. Je gaat het zoeken in je omgeving, bij je partner, kinderen of op je werk. Maar hier zal je het antwoord niet vinden, het antwoord zit namelijk in jezelf.
Diep in jezelf weet jij zelf wat nodig is en welke stap(pen) je kan zetten om dichter bij jezelf en jouw levensgeluk uit te komen. We hebben allemaal een innerlijk weten in ons, alleen is het niet altijd makkelijk om bij deze laag in jezelf te komen. Zeker niet als je even vastloopt. Gaandeweg ons leven raakt het contact met ons ware natuur een beetje kwijt en bouwen we een schild om ons heen om jezelf te beschermen.


Tijdens het opgroeien hebben pijnlijke ervaringen en onverwerkte emoties (trauma) uit de kindertijd ervoor gezorgd dat je overlevingsstrategieën en beschermmechanismen hebt ontwikkeld. Dat was nodig om door te kunnen gaan om de opgedane pijn niet (weer) te hoeven voelen. Zo kan het ook zijn dat je bepaalde patronen aangeleerd of overgenomen vanuit je ouders. Er komt een moment in je leven dat je merkt dat je deze niet meer nodig hebt. Je loopt vast op je werk, in je gezin of met jezelf. Alleen in het soms heel lastig op bij deze pijnpunten te komen en te herbeleven. Soms zijn ze zo ver weg gedrukt, dat je ze zelf niet eens kan vinden of dat je hier bewust van bent. Het komt een moment dat het je niet meer dient. Door middel af een afstemming, krijg je inzichten, worden pijnpunten weer aangeraakt, het geeft je helderheid. Het is niet altijd fijn om bij je pijnpunten te komen, wel zal het je verder helpen in je leven. Je komt weer dichter bij jezelf, Bij wie je werkelijk bent. Dat is toch weer het leven om draai? Jezelf kunnen en durven zijn.

Een afstemming brengt je weer in contact met jezelf.

Een afstemming gebeurd op afstand, op energetisch niveau waardoor je niet naar een praktijkruimte hoeft te komen. Na de aanvraag zal ik binnen 2 weken de afstemming per e-mail naar je toe sturen. De kosten hiervoor zijn €65,-.
Heb je interesse of wil je meer weten? Stuur gerust een e-mail door het contactformulier in te vullen. Ik stuur je dan uitgebreidere informatie en wat ik precies van je nodig heb om de afstemming te kunnen maken
lf