Afstemming geboorteverwerking

Geboorte
verwerking

ieder kind heeft het recht om zichzelf te mogen zijn

Geboorteverwerking

Conceptie, zwangerschap en geboorte, De start van een nieuw leven is een heel belangrijk moment dat heel bepalend kan zijn voor het leven dat volgt. Het kan zijn dat ervaringen tijdens de conceptie, zwangerschap en/of geboorte traumatisch zijn en blijvende sporen nalaat. Dit kan op verschillende momenten in het leven naar voren komen, vlot na de geboorte of pas na langere tijd als iemand volwassen is. Zo kan er in de periode na de geboorte bijvoorbeeld sprake zijn van een huilbaby, maar het kan ook zijn dat oudere kinderen of volwassenen problemen hebben die gerelateerd kunnen worden aan een moeilijke start in het leven.
Het kan dus zijn dat je als moeder een geboorteverwerking-afstemming wilt aanvragen voor je baby omdat de zwangerschap of bevalling moeizaam of traumatisch is verlopen. Zo kun je middels een afstemming je baby een stem geven om te laten vertellen hoe zijn/haar beleving was en vragen wat hij/zij nu nodig heeft. Ik kijk tijdens het contact ook waar ik al verandering kan aanbrengen en stukjes kan keren in de energie.
Dit kan voor baby’s vanaf 8 weken oud omdat de baby eerst moet wennen aan de overgang van de baarmoeder naar de buitenwereld.
Het kan ook zijn dat je als volwassenen inzicht wilt in je eigen geboortemoment. We kijken dan hoe je jouw geboorte hebt beleefd en wat er is blijven hangen aan moeilijke ervaringen. Wat het effect nu nog is in je dagelijks leven en wat er nodig is om dat los te laten.

Je kunt een afstemming aanvragen voor jezelf of voor je kind. Kinderen vanaf 10 jaar dienen zelf toestemming te geven.

Een afstemming gebeurd op afstand, op energetisch niveau waardoor je niet naar een praktijkruimte hoeft te komen. Na de aanvraag zal ik binnen 2 weken de afstemming per e-mail naar je toe sturen. De kosten hiervoor zijn €65,-.
Heb je interesse of wil je meer weten? Stuur gerust een e-mail door het contactformulier in te vullen. Ik stuur je dan uitgebreidere informatie en wat ik precies van je nodig heb om de afstemming te kunnen maken