Luisterkind

Luisterkind

Je weet het wel maar je kan er niet altijd bij. Soms heb je even hulp nodig om het te kunnen zien en horen.

Wat is Luisterkind?

Het is een methode om met een kind of volwassene op afstand contact te leggen, de antwoorden op zijn of haar vragen naar boven te halen en waar mogelijk direct een verandering door te zetten. De Luisterkind Methode is ontwikkeld door Diana Hendriks – van Beaumont.
Voor kinderen… omdat kinderen vaak via hun gedrag, lichaam of emoties ouders laten weten dat er ‘iets’ aan de hand is. Als ouder weet je vaak niet precies wat. Krijg maar eens duidelijk wat de oorzaak is. Je kind is te jong of kan simpelweg niet benoemen waar het aan schort. In die situatie kan een Luisterkind-afstemming hulp bieden.
Voor volwassenen… omdat er momenten zijn in het leven waarin je behoefte hebt aan antwoorden op vragen of het oplossen van problemen. Thuis, op het werk of in je persoonlijke beleving. Bij slaapproblemen, onbegrepen lichamelijke klachten of als je behoefte hebt aan nieuwe inzichten.

Hoe werkt een Luisterkind-afstemming?

Een afstemming maak ik aan de hand van de Luisterkind-methode. Met deze methode maak ik via je energieveld contact met je onderbewuste. Dat gaat doormiddel van je naam en foto. Ik stel mij in liefde en zonder oordeel helemaal open om jouw energie te ontvangen. Tijdens de afstemming die hierdoor ontstaat, ga ik in gesprek met een diepere laag in jou. Een laag die puur, wijs en zonder oordeel is. Allereerst geef ik ruimte aan wat er op dat moment gezien en gehoord wil worden. Doorgaans komen er eerst zaken naar voren die nu onder de oppervlakte spelen en waar bewustzijn op mag komen. Vervolgens stel ik de vragen die je hebt.
Dit alles schrijf ik uit in een verslag zodat je kunt nalezen wat er is gebeurd en welke inzichten en handvaten je mag ontvangen.

Na een afstemming is er vaak al direct verandering merkbaar omdat er ruimte en verandering wordt gecreëerd in jouw energieveld. Ruimte om (vastzittende) energie weer te laten stromen en verandering doordat je inzichten hebt gekregen waar je je nog niet bewust van was. Alles wat tot bewustwording komt veranderd of kun je veranderen. En alles wat op innerlijke laag veranderd werkt ook door naar buiten toe.
Maar soms kost verandering ook tijd en vraagt het naderhand de aandacht van jou om aan de slag te gaan met hetgeen dat naar voren is gekomen. Je krijgt veelal persoonlijke handvaten mee waar je aan kan werken en soms is de afstemming ook een gerichte opstap naar verdere behandeling. Dan kun je verdere hulp zoeken bij het nemen van vervolgstappen.

Een afstemming is bedoeld om je weer opweg te helpen.
De intentie is om je inzicht te geven in jezelf of in je kind, zodat je meer bewust wordt van jezelf of wat er in je kind omgaat, en weet wat de volgende stap is naar verbinding en rust.

Een afstemming gebeurd op afstand, op energetisch niveau waardoor je niet naar een praktijkruimte hoeft te komen. Na de aanvraag zal ik binnen 2 weken de afstemming per e-mail naar je toe sturen. De kosten hiervoor zijn €65,-.
Heb je interesse of wil je meer weten? Stuur gerust een e-mail door het contactformulier in te vullen. Ik stuur je dan uitgebreidere informatie en wat ik precies van je nodig heb om de afstemming te kunnen maken

Voor wie?

Ik maak (luisterkind) afstemmingen voor iedereen. Iedereen die echt gehoord wil worden op een dieper niveau.
Van jong tot oud, voor volwassenen, baby’s,  kinderen, overleden mensen of mensen met een beperking.
Eigenlijk kun je altijd een afstemming aanvragen, geen vraag is te gek.

Je kunt een afstemming aanvragen voor jezelf of voor je kind. Kinderen vanaf 10 jaar dienen zelf toestemming te geven.

Alles is energie

Vanuit ons hoofd, ons denken is dit misschien moeilijk te snappen, maar bij iedereen is dit weten aanwezig. In ons hart ligt deze en alle andere wijsheid verstopt. De energie tussen jou en mij, die alleen al door aan elkaar te denken of door een foto te bekijken met elkaar is verbonden, zorgt voor een informatielijn. Zodra jij toestemming geeft aan mij om op jou af te stemmen kan deze informatielijn, net zoals de telefoonlijn, zich openen en kan ik datgene wat nodig is waarnemen en weer aan jou teruggeven.