Baby´s en kinderen

Baby's en kinderen

Ieder kind heeft  het recht om zichzelf te mogen zijn

Baby's en kinderen

Kinderen laten vaak via hun gedrag, lichaam of emoties ouders zien dat er ‘iets’ aan de hand is. Als ouder weet je vaak niet precies wat. Krijg maar eens duidelijk wat de oorzaak is. Je kind is te jong of kan simpelweg niet benoemen waar het aan schort. In die situatie kan een Luisterkind-afstemming hulp bieden.

Kinderen van nu zijn erg puur en open, ze staan van nature nog heel erg in verbinding met zichzelf en staan open voor de wereld om zich heen. Vooral baby’s en jonge kinderen voelen daarbij sferen en energieën feilloos aan,. Hierdoor kunnen indrukken en ervaringen extra hard binnenkomen en erg verwarrend voor hen zijn. Dat geeft aan hoe kwetsbaar kinderen zijn.

(Hoog)gevoelige kinderen kunnen daarbij eerder onrustig, overprikkeld en vermoeid raken. En baby’s huilgedrag vertonen. Een afstemming kan meer duidelijkheid geven in de (onderbewuste) beleving van het kind, wat er nodig is voor een positieve verandering.

Je kind leert van jou en jij leert van je kind

Hoe de belevingswereld er van jouw kind uitziet, kan nog wel eens verschillen met die van jou. Hoe jonger het kind, hoe meer ze nog vanuit het onderbewustzijn leven. Kinderen reageren instinctief op jouw energie, dat wat jij uitstraalt. Het fijne maar ook het minder fijne. Hiermee bedoel ik gevoelens en emoties die je misschien juist wel probeert te verbergen of niet wil voelen. Of waar je je zelfs niet eens bewust van bent maar wat wel onder de oppervlakte bij jou speelt als ouder.

Kinderen kunnen je daarin heel goed spiegelen en triggeren. Het kan soms vervelend zijn als dit gebeurd maar uiteindelijk kun je dus van je kindje leren en samen verder groeien naar meer verbinding. De triggers leiden veelal naar je eigen innerlijk kind-stukken. Ze vragen onbewust om de oude pijn van jouw innerlijk kind weer in je armen te sluiten. Jezelf te geven wat je diep van binnen nodig hebt. Want hoe meer jij verbinding hebt met je innerlijk kind en leeft vanuit je hart, hoe meer je ook verbinding kunt maken met je eigen kind(eren). En dat geeft rust en vreugde voor het hele gezin.

Een afstemming aanvragen voor je kind kan daarom om diverse redenen. Het kan puur om het kind gaan maar het kind kan ook de ingang zijn om een boodschap voor jezelf te ontvangen. Vaak is het een wisselwerking en laten kinderen in een afstemming ook weten wat er bij de ouders veranderd mag worden. Het hangt geheel af van de klachten van je kind of vragen die je hebt als ouder.

Een afstemming kan al snel opheldering geven over wat er speelt bij jouw kind. Vooral bij onrustige baby’s die nog niet kunnen praten kan dit veel inzicht geven. Tijdens de afstemming kijk ik ook gelijk naar wat er al opgelost kan worden in de energie. Het energetisch reinigen van de aura of slaapkamer hoort hier ook bij. Kindjes reageren hier snel op en dat kan al gauw de rust weer terugbrengen.

Je kunt een afstemming aanvragen voor jezelf of voor je kind. Kinderen vanaf 10 jaar dienen zelf toestemming te geven.

Een afstemming gebeurd op afstand, op energetisch niveau waardoor je niet naar een praktijkruimte hoeft te komen. Na de aanvraag zal ik binnen 2 weken de afstemming per e-mail naar je toe sturen. De kosten hiervoor zijn €65,-.
Heb je interesse of wil je meer weten? Stuur gerust een e-mail door het contactformulier in te vullen. Ik stuur je dan uitgebreidere informatie en wat ik precies van je nodig heb om de afstemming te kunnen maken